Adetliyken mastürbasyon yapılır mı ?

adetliyken mastürbasyon yapılır mı, yapılırsa zararı var mıdır, günah mıdır? çünkü mastürbasyon yapmak istiyorum ama adetli olduğum için korkuyorum ve kızlık zarı çok önde midir geride midir? teşekkürler.

nil tarafından gönderilmiş SORU SOR kısmından gelen SORUDUR. Bu soruya uzmanlar tarafından verilmiş bir yanıt bulunmamaktadır. SORU SOR kısmındaki formdan gelen sorulara ziyaretçiler tarafından yanıt verilmektedir. Konu başlığına tıklayıp sizlerde konu içerisine girerek yorumları okuyabilir ya da yorum yapabilirsiniz.

Similar Posts

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
gamze
gamze
16 yıl önce

slm ben adedtliken masturmasyon yaptım acaba kızlıgım bozulmusmudur arkdas lar sızınde bılgınız var sa msnden konusabılırz sımdı den tsk ederım